om røgeriet

BEDSTE".

 Der røges kun ØRRED og LAKS.

Røgeriet tager imod Laks og Ørred fra lystfiskere og

fritidsfiskere til kold og varm røgning.

 Alle fisk skæres i filetter og udbenes.

Der røges ikke hele fisk.

Jeg bruger kun bøg til både kold og varmrøgning.

 Fisk til koldrøgning skal have været nedfrosset i ca 10 døgn.  

Fisk til varmrøgning kan leveres frisk fanget eller frosset.

Der bruges ikke tilsætningsstoffer eller nitritsalt røgeriet.

 Man kan få fiskene til varmrøgning lavet i flere varianter. Man kan vælge at få røget med krydderier eller neutral. For tiden kan der vælges mellem 5 forskellige krydderier, Hvidløgspeber, Provense, Citron peber,Hawaii blanding og Røgeriet`s hemmeligheder.

Der kan også købes røgede Norsk Laks i røgeriet.

 Der lagerføres ikke røgede Laks. Ønsker du, at købe røgede Laks, skal de bestilles i god tid, før du skal bruge dem.

Et godt råd til opbevaring af fisk

Når du har renset og skyllet fisken rent for blod, lad hoved hale og finner sidde, jo mere  man skraber og skærer i fisken jo kortere tid  kan den holde sig i fryseren, så kom den i en fryse pose af god kvalitet ,ikke en affalds pose eller bærepose, kom den i fryseren snarest mulig efter fangsten. Lad ikke fisken ligge for længe, den bliver grå og kedelig ,herefter bliver den hurtig dårlig, jeg anbefaler at fisken ikke ligger over 3 max 4 måneder før den spises, hvis fisken sendes til røgning kan den fryses igen og holde sig 3 til 4 måneder igen.Det kan anbefales at få fisken vacuumpakket når den er røget det bevarer den gode smag.